![]() | ||
«مرگ حق است؛ همه باید بمیریم؛ من برای مرگ همسرم گریه نمیکنم. گریه من برای صفا، کدبانوگری و محبتهای خانم است؛ ما زندگی پر فراز و نشیبی داشتهایم. در نجف اشرف با سختیهایی مواجه میشدیم که من از حوایج زندگی و چگونگی اداره آن بیاطلاع بودم. در طول مدت زندگی ما هیچگاه نشد که خانم کاری بکند که من حداقل در دل بگویم کاش این کار را نمیکرد.» ![]() همسر استاد مطهری نقل میکند: «تا چند سال، هر وقت به منزل ایشان میرفتم، به خاطر دوستی که من با خانم داشتم، من را که میدیدند یاد همسرشان میافتادند و با صدای بلند گریه میکردند.» و «گاهی هم که به منزل ما میآمدند و چای میخوردند میگفتند: هیچچیز مزه چای زعفرانی خانم را نمیدهد.» علامه که باشی، یعنی تعلقاتت به دنیا کم شده است؛ یعنی فقط تو نیستی و خانوادهات، همه مردم خانواده تو هستند؛ یعنی آنقدر که میدانی باید عمل کنی، به گستره علامگیات. علامه که باشی، توقعات هم بالاتر خواهد رفت؛ خواهی، نخواهی الگو خواهی شد؛ باید باشی و کاملترین باشی. علامه که باشی، همسرت یا علامگیات را درک خواهد کرد و همراهت خواهد شد، یا در پیچ و خم این گذرگاه تنگ و نفسگیر خواهد ماند و این تویی که باید دست او را بگیری و قدم به قدم پیش ببری. اتمام رحمت و بخشش و مهربانی خدا در حق بندگانش آن است که همسرانی از جنس خودشان به ایشان عطا میکند؛ همسرانی همدم، همقدم، همراه و همدل. بانو قمرالسادات مهدوی نیز از همین جنس رحمتهای الهی بود؛ رحمتی ناب در زندگانی علامه محمدحسین طباطبایی. این زن بود که مرا به اینجا رسانید.... تاریخ انتشار: 1394/08/25 || بازدیدها:
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، غرب همواره تلاش می کرد تا سدی درمقابل پیشرفت جمهوری اسلامی ایران باشد. به همین منظور با سناریوسازی های مختلف از جمله ماجرای میکونوس، تهدید نظامی در مسئله هسته ای، تلاش برای ایجاد محدودیت در توان موشکی و … به دنبال تضعیف ایران بود اما از آنجا که این تهدیدها در مقابل قاطعیت و صراحت مقام معظم رهبری رنگ باخته است و دشمنان جمهوری اسلامی هرگز به نتیجه مطلوب خود نرسیدند. تاریخ انتشار: 1394/08/11 || بازدیدها:
شخصی از حضرت آیت الله بهجت «رحمت الله علیه» سؤال کرده بود که: حقیر مشتاق زیارت امام عصر «عَجَّل اللهُ تَعالَی فَرَجَهُ الشَّریف» می باشم، از حضرتعالی تقاضا دارم که مرا دعا کنید که به این سعادت نایل شوم.
حضرت آیت الله بهجت در جواب فرمودند: زیاد صلوات اهدای به وجود مقدّسش نمایید، مقرون با دعای تعجیل در فرجش، و زیاد به مسجد جمکران مُشَرّف شوید با ادای نمازش.
حضرت آیت الله ناصری « حَفَظَهُ اللهُ » فرمودند: از شیخ محمّد کوفی سؤال کردم چه کنم که به محضر امام زمان «عَجَّل اللهُ تَعالَی فَرَجَهُ الشَّریف» برسم؟ فرمودند: «تقوی ، تقوی ، تقوی» ، « عشق وافِر به حضرت»، «یاد مدام، خصوصاً قبل از خواب» دیـدار یـار غــایـب دانـی چـــه ذوق دارد ابری که در بیـابـان بـر تشنـــهای ببــارد ای بـوی آشنـایـی دانستـــم از کجایــی پیغــام وصــل جــانـان پیـــونــد روح دارد سودای عشق پختن عقلم نمیپسنـدد فرمـان عقـل بـردن عشقـم نمیگـذارد باشـد که خود به رحمت یاد آورنـد مـا را ور نــه کــدام قــاصـد پیغــــام مـا گذارد تاریخ انتشار: 1394/08/09 || بازدیدها:
فرزند ایشان نقل می کنند: « هنگامی که ارتش روسیه خراسان را در اشغال خود داشت، ما در خارج شهر مشهد « نخودک» خانه داشتیم و مرحوم پدرم هفته ای دو روز برای انجام حوائج مردم و امور دیگر به شهر می آمدند. یکروز عصر که از شهر
خارج می شدیم، احساس ناامنی کردم و به پدرم عرض کردم: چرا با وجود این هرج و مرج، تا نزدیک غروب در شهر مانده اید؟ فرمودند: « برای اصلاح کار علویه ای اجباراً توقف کردم. » گفتم: راه خطرناک است و سه کیلومتر راه ما در میان کوچه باغهای خلوت، امنیتی ندارد و اراذل و اوباش شبها در اینگونه طرق، مزاحم مردم می شوند. پدرم در آن اواخر، بر اثر کهولت بر مرکبی سوار می شدند و رفت و آمد می کردند. آنروز هم بر مرکب خود سوار بودند، در جواب من فرمودند: « تو هم ردیف من بر مرکب سوار شو. » عرض کردم: پدر جان این مرکب ضعیف است و شما را هم به زحمت حمل می کند وانگهی شخصی نیز لازم است که دائماً آن را از دنبال براند. فرمودند: « تو سوار شو من دستور می دهم تند برود. » اطاعت کردم. وارد کوچه باغها شدیم که مؤذن تکبیر می گفت. در این وقت از من پرسیدند : « فلان کس را ملاقات کردی؟ » گفتم: آری. ناگهان و با حیرت دیدم که سر مرکب به در منزل مسکونی ما رسیده و مؤذن مشغول گفتن تکبیر است. در صورتی که برای رسیدن به خانه، لازم بود از پیچ چند کوچه باغ می گذشتیم و پس از عبور از دهی که سر راهمان قرار داشت، به قلعه نخـودک که در آنجا خانه داشتیم، می رسیدیم، با شگفتی پرسیدم: پدرجان چگونه شد که ما ظرف چند لحظه به اینجا رسیدیم؟ فرمودند: کاری نداشته باش، تو دوست داشتی زودتر به خانه مراجعت کنیم و مقصودت حاصل شد. باز متعجبم که پس از ورود به خانه چه شد که حادثه را بکلی فراموش کردم تا آنکه پس از فوت آن مرحوم، به خاطرم آمد.
تاریخ انتشار: 1394/08/08 || بازدیدها:
«من از سیده جلیله فاضلهای اطلاع یافتم كه مایل به تدوین كتابی هستند مشتمل بر همه احكامی كه مكلفین محتاج به آن هستند، و مخصوصاً زنان باید از آن آگاه باشند. او علاقه خود را برای تألیف این كتاب به من اطلاع داده است... .» تاریخ انتشار: 1394/08/08 || بازدیدها:
برای پیدا شدن گم شده حتی اگر انسان هم باشد این ذکر را زیاد بگویید: أصبَحتُ فی أمانِ الله ـ أمسَیتُ فی جَوارِ الله . درزندگیت موفق نیستی؟ بگو: و ما توفیقی إلا بالله علیه توکلت و إلیه أُنیب . خوشحال نیستی؟ همیشه بگو: حسبی الله و نعم الوکیل . از دنیا خسته ای؟ بگو: اللهم اجعل همی الآخره . نمازهایت را به موقع و مداوم نمیخوانی؟ همیشه بگو: اللهم اجعلنی مقیم الصلاه و من ذریتی . می خواهی ازدواج کنی؟ بگو: ربی لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین . تنهایی؟ همیشه بگو: ربی هب لی من لدنک سلطانا نصیرا . خوشحالی؟ همیشه بگو: الحمدلله حمدا کثیرا . درکارهایت سختی می بینی؟ بگو: اللهم یسرلی اموری و اشرح لی صدری . دوست داری آرزویت برآورده شود؟همیشه بگو: استغفرالله واتوب الیه . تو دلت ازدست کسی ناراحتی؟بگو: اللهم اجعلنی من کاظمین الغیظ و العافین عن الناس . میخواهی دایم قرآن بخونی؟بگو: اللهم اجعل القرآن ربیع قلبی . خونه ای در بهشت میخواهی؟ بگو: قل هوالله احد. الله صمد. لم یلدولم یولد. ولم یکن له کفوا احدا . می خواهی غیبت نکنی؟ بگو: اللهم اجعل کتابی فی علیین و احفظ لسانی بحق محمدوآل محمدعلیهم السلام. أذکار فوق بِنَا به دستور تعدادی از علما صادر شده و تماماً مُختص به معظم له نمیباشد . سلامتی و تعجیل در ظهور بقیة اللّه فی الارضین حضرت اباصالح المهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء صلوات و دعای فرج فراموش نشود. اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ . اللهُمَّ عَجل لـوَلیِکَ الفَرج . تاریخ انتشار: 1394/08/06 || بازدیدها:
گفتاری از آیت الله جوادی آملی بزرگانی که معارف روایات را به جد فهمیدند و باور کردند، گفته اند: ما دو تا درس داریم؛ یک درس عمومی داریم که با این طلبه ها می رویم در مسجد و حسینیّه، درس می خوانیم؛ یک درس خصوصی هم داریم. هم بحث های ما و هم شاگردی های ما دیگر اینها نیستند! بلکه یک تکه آهن است، یک تکه چوب است، یک تکه سنگ، ما چهارمی آنها هستیم. یک سنگ است و یک چوب است و یک آهن و من زید، چهارمی آنها. چوب چیست؟ آن سنگ چیست؟ آن آهن چیست که شما چهارمی آنها هستی؟! اگر داوودی بود و آهن سردی بود و آن آهن به دست داوود نرم شد، نه قلب ما از آهن سخت تر است، نه وجود مبارک ولیّ عصر از داوود کمتر است. پس چرا این دل را به او ندهیم و نرمش نکنیم؟! ببین تفاوت ره از کجاست تا به کجا!! آن چوب کیست؟ آن چوب همین استن حنّانه است. بنواخت نور مصطفی آن استن حنّانه را این حکایت را هم شیعه نقل کرده است، هم سنّی! وجود مبارک پیغمبر(ص) به حالت ایستاده، به ستون چوبی « مسجد مدینه» تکیه می داد و سخنرانی می کرد. به حضرت عرض کردند: شما اگر ایستاده، سخنرانی کنید، سختتان است. خسته می شوید؛ اجازه بدهید منبر تهیه کنیم. اجازه فرمودند، منبر سه پله ای تهیه شد. مستمعان هم حاضر بودند. وجود مبارک پیغمبر از این ستون به طرف این منبر حرکت کرد. دیدند این ستون جزع می کند از مفارقت حضرت! این را همه دیدند. وجود مبارک حضرت برگشت، این ستون را بغل کرد. مثل یک دوست، این ستون آرام شد. این رفیق دوم ما! الآن هم من آن سنگ را می شناسم. این رفیق سوم ما. آنهایی که به جایی رسیدند، بعد به خدمت حضرت ولی عصر(ع) می رسیدند، شدند بحرالعلوم. آنها یک درس خصوصی هم داشتند. از این درس های عمومی اگر کسی به مقصد می رسید، ما هم از مستان این می بودیم؛ ولی این طور نیست! حداکثر این است که آدم جهنم نرود، بهشت برود، « جنات من تجری من تحتها الانهار» نصیبش بشود، همین! اما اینکه « عند ملیک مقتدر» باشد، اینها نصیبش نمی شود!! وجود مبارک حضرت چون قائم است، اینها را می پروراند و چون قائم است، سعی می کند که قعود ما به قیام ما تبدیل بشود که آن حضرت ظهور بکند و این گونه شاگردان خاص را می پروراند.آنها کسانی اند که وقتی حضرت ظهور کرد، به دیوار کعبه تکیه داد و قرائت فرمود: انا بقیه الله، بقیه الله خیر لکم ان کنتم تعلمون، همه می شنوند، در کوتاه ترین مدت خود را به پیشگاه آن حضرت می رسانند. حالا اگر آن ظهور عمومی پیدا نشود؛ ظهور خصوصی و شاگردی خصوصی که ممکن است. تاریخ انتشار: 1394/08/06 || بازدیدها:
۲. نرم باشد؛ ۳.حرفی که می زنیم خودمان هم عمل کنیم: ۴.منصفانه باشد: ۵.حرفمان مستند باشد: ۶.ساده حرف بزنیم: ۷.کلام رسا باشد: ۸.زیبا باشد: ۹.بهترین کلمات را انتخاب کنیم: ۱۰.سخن هایمان روح معرفت و جوانمردی داشته باشد: ۱۱.همدیگر را با القاب خوب صدا بزنیم: ۱۲.کمک کنیم تا درجامعه حرف های پاک باب شود: تامیتوانیم. .بندگان. ..نیک سرشتی باشیم تاریخ انتشار: 1394/08/06 || بازدیدها:
![]() از آداب و وظایف مؤمنان منتظر در عصر غیبت، هدیه كردن ثواب نماز یا قرائت قرآن به امام زمان علیه السلام، است. همانطور كه هر یك از ما برای نشان دادن علاقه و محبت خود به دیگران، كلمات محبتآمیز بر زبان میآوریم، به دیدارشان میرویم یا به آنان هدیه میدهیم تا از دوستی و محبت متقابل آنها برخوردار شویم، با بر زبان آوردن آیات زیبای قرآن یا عبارات و آیات نماز، عشق و علاقه قلبی خویش را به مولایمان حضرت صاحب الزمان (عج) هدیه میكنیم تا از محبت و دوستی آن امام بزرگوار بیشتر بهرهمند گردیم. از معصومین، علیهم السلام، روایت است كه فرمودهاند: هر كس ثواب نماز خود (چه واجب و چه مستجب) را برای رسول خدا و امیر المؤمنین و امامان بعد از آن حضرت، علیهم السلام، قرار دهد خداوند ثواب نمازش را آنقدر افزایش میدهد كه از شمارش آن نفس قطع میگردد و پیش از آنكه روحش از بدنش برآید به او گفته میشود: هدیه تو به ما رسید پس امروز، روز پاداش و تلافی كردن (نیكیهای) توست. دلت خوش و چشمت روشن باد به آنچه خداوند برایت مهیّا فرموده و گوارایت باد آنچه كه به آن رسیدهای. تاریخ انتشار: 1394/08/04 || بازدیدها:
امام جمعه قزوین با اشاره به نامه رهبر معظم انقلاب به رئیسجمهور در مورد برجام گفت: با این نامه ملت ایران جان تازه گرفتند و همه حس کردیم که بسیاری از تحقیرهایی که دشمنان بر ما روا داشتند با این پیام رهبر معظم انقلاب اصلاح شد. ![]() تاریخ انتشار: 1394/08/02 || بازدیدها:
|
||
تمامی حقوق متعلق به emamoenghelab.shblog.ir می باشد. Copyright (c) 1393 |